Rólunk

Cégünk 1997-ben alapult, azóta rengeteg elégedett ügyféllel büszkélkedhetünk, közülük többen pedig már egy vagy másfél évtizede veszik igénybe szolgáltatásainkat. Célunk, hogy munkánkkal egy olyan környezetet teremtsünk az emberek számára ahol mindennapi feladataikat zavartalanul és harmonikusan végezhetik. Ha még most is hezitál íme pár ok hogy miért válasszon minket...

Rugalmasság

Amennyiben csak tavaszi nagy takarítást szeretne vagy csak alkalmi takarításon gondolkozik lépjen velünk kapcsolatba csak úgy mintha rendszeres takarítást szeretne cégének.

Tapasztalat

20 év tapasztalata áll csak az Ön és cége rendelkezésére.

Precíz, pontos munkavégzés

Ügyfeleink számára rendkívűl fontos a pontosság és a precizió. Pontosan ezért cégünk akár egy svájci óra sosem késik és a megrendeléseinket is pontosan teljesítjük.

Versenyképes árak

Budapesten és környékén az egyik legolcsóbb szolgáltatást nyújtjuk, ám annak minősége igen magas. Így, ha a legjobb ajánlatot keresi megtalálta.

Kiemelkedő minőség

Egy sikeres cég számár fontos a tiszta és rendezett környezet éppen ezért a legapróbb részletekbe menően végezzük munkánkat így panasz sosem lehet arra.

A nap 24 órájában

Ha reggel arra szeretne megérkezni, hogy irodája makulátlan állapotban várja Önt és csapatát forduljon hozzánk bizalommal, hisz mi a nap 24 órájában teljesítjük kéréseit.

Kérje ajánlatunkat